Miksi valita OutsourceIT toimistonne tekniikan kumppaniksi?

Olemme toimivan toimiston menestystekijä. Työntekijöidenne kyky saada asioita aikaan riippuu ennen kaikkea työyhteisönne kulttuurista, tekemisen meiningistä ja tahtotilasta. Seuraavaksi katse kiinnittyy työvälineisiin ja niiden kuntoon. Meidän kanssamme toimisto- ja etätyöntekijän työvälineet eivät estä tuloksentekoa. Outsourceit:n asiakkaat ovat usein erittäin pitkäaikaisia ja tyytyväisiä.

Rahoitus ja sopimusehdot

Teemme yhteistyötä hyvämaineisten rahoitusyhtiöiden kanssa. Sopimuksilla voimme rahoittaa kopiokoneiden lisäksi paljon muuta toimistoosi kuuluvia tärkeitä työvälineitä nopeasti ja sujuvasti. Kuluvia toimistolaitteita ei ole mielekästä ostaa omaksi ja allokoida kassavaroja työvälineisiin, vaan ne kannattaa hankkia kohtuullisen käyttöiän mukaisella rahoitusratkaisulla ja tasaisina kululaskuina.

Tarjouksemme perustuu hintavertailuun

Tulostuksen laskutuskäytännöt, lisäkustannukset ja yllättävät sopimusehdot aiheuttavat joskus yrityksille päänvaivaa. Sovittujen laskutuserien lisäksi maksettavaksi voi tulla etähallintalisää, vähimmäismaksua, perusmaksua, ja monta muuta eri nimikkeellä kulkevaa erää, jotka nostavat koneen sopimuskauden aikaista kustannusta huomattavasti. Aloitamme oman työmme selvittämällä sekä tulostus- ja it-tarpeet että nykyiset todelliset kustannukset.

Oma asennus, huolto ja kuljetus

Nykyään on tavallista ulkoistaa kaikki muu kuin oma ydintekeminen. Me ajattelemme niin, että asiakkaan toimivan toimiston etu on, että me asennamme ja kuljetamme itse oman asiakkaamme kopiokoneet. Silloin me tiedämme, missä kopiokone on, miten se on kytketty verkkoon ja kenen kanssa olemme asennuksen aikana puhuneet. Meille asiakkaidemme kaikki työntekijät ovat tärkeitä.

Nimetty asiakasvastuullinen

Jokaista Outsourceit:n asiakasta hoitaa asiakasvastuullinen, jonka tehtävä on huolehtia hänelle uskotun asiakkaan saaman palvelun laadusta ja toimivuudesta. Meillä et joudu käsittelyjonoon, et selvittämään huollon vasteajan määritelmiä etkä puhumaan asiastasi ulkomaisen call centerin kanssa. Mikäli tulostamisen kanssa tulee ongelmia, vastaamme puhelimeen ja hoidamme asian. Mikäli asiakasvastuullinen vaihtaa uuteen tehtävään, osoitamme asiakkaallemme uuden asiakasvastuullisen.

Laaja valikoima uusia ja perushuollettuja monitoimikoneita

Edustamme valittuja korkealaatuisia kopiokonevalmistajia, joiden laitteiden ominaisuudet tunnemme ja joita osaamme huoltaa. Suuresta valikoimasta ammattikäyttöön tarkoitettuja laitteita löytyy juuri sopiva kokonaisuus erilaisia kopiokoneita. Saatamme suositella muutaman eri valmistajan laitteista koostuvaa uusien ja perushuollettujen laitteiden kokonaisuutta, jos se on mielestämme asiakkaallemme toimivin ratkaisu.

Suomalainen yrittäjävetoinen yhtiö

Olemme nopea, tehokas ja yrittäjävetoisesti toimiva yhtiö. Olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaidemme tyytyväisyydestä, toimittamiemme laitteiden toimivuudesta ja pitkäaikaisista yhteistyösuhteista.

Tarvitsetko laadukasta tulostusta?

Jätä meille viesti, niin asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä.